DES Serisi | KITPRO

Güvenilir bir çalışan

Tek hızlı kesici / karıştırıcı 3 farklı kapasite seçeneğiyle


DPS serisi, ezmeler, püreler, soslar, soslar ve mayonez yapmak gibi çok çeşitli uygulamalar için yeterli olan tek hızlı kesici / parçalayıcı / karıştırıcıdır. Hummusmaster® ailesinin bir üyesi olarak, mükemmel pürüzsüz humus yapmak için uygundur.


Silikon kapak contası, sektördeki en yüksek sıvı kapasitesi ve tezgahınızda az yer kaplaması diğer avantajlarıdır. Opsiyonel sıyırıcı, daha hızlı işleme süreleri ve daha da homojen karışımlar elde etmeyi sağlar.


Doğrudan tahrikli güç aktarımı sayesinde; yüksek hız, düşük gürültü ve bakım gerektirmeyen çalışma sunuyoruz. Güçlü doğrudan tahrik form faktörü sayesinde tezgahınızda küçük bir yer kaplar. Doğrudan tahrik, bıçağı tahrik etmek için kayış olmadığı anlamına gelir. Bıçak doğrudan motor miline bağlıdır. Standart makine 1500 dev/dak. motor ile teslim edilir ancak 3000 dev/dak. versiyonunu seçebilirsiniz. Genel uygulamalar için; humus ve mayonez dahil, standart versiyonu tavsiye ediyoruz.


Özellikler ve Seçenekler

Profesyoneller için ayrıntılar

IP65 Kontroller


Opsiyonel 3000 d/d hız


Termik koruma rölesi


Bakım gerektirmez


Asenkron kömürsüz motor


HummusMaster


Kolay temizlenebilir


Çok fonksiyonlu



Karşılaştırma Tablosu

L6DES L9DES L12DES
Kapasite 6 Litre 9 Litre 12 Litre
Sıvı kapasitesi 99% 99% 99%
Güç 0,55 kW 0,75 kW 0,75 kW
Hız 1500rpm 1500rpm 1500rpm
Şebeke 230V 1ph 230V 1ph 230V 1ph
IP65 Butonlar
Asenkron motor
Kolay temizlik
Termik koruma
HummusMaster
TEKNİK BİLGİ TEKNİK BİLGİ TEKNİK BİLGİ

"Kadife gibi pürüzsüz humus için HummusMaster'ı seçin!"

HummusMaster logosu, bıçakların çok yüksek hızda dönmesi, bıçak ve çift etkili sıyırıcının mükemmel çalışması anlamına gelir.