G20 | KITPRO

Yüksek kapasiteli Yüksek Hızlı Öğütme

Yüksek hızlı öğütme için tasarlanmış ayaklı makina


Kesme bıçağının çok yüksek devir hızları sayesinde ürünün yağı ve özsuyu kuru tozun içinde kalır. Örnek olarak; cevizi ele alalım. Cevizi sıradan kesici/parçalayıcı/karıştırıcı ‘robot’ ile işlerseniz; yükselen sıcaklıklar ve uzun işlem süreleri nedeniyle cevizin yağı dışarı çıkar ve ıslak ve acı bir toz üretilir. G6, tüm yağı hala partiküllerin içinde olan kuru bir toz yapar. Bu, yüksek sınıf artizan unlu mamuller, tatlılar ve diğer malzemeleri üretmek için elde etmeye çalıştığımız kalitedir.


G20 Öğütücü laboratuvarlarda, gıda denetim tesislerinde ve daha birçok yerde yaygın olarak kullanılmaktadır. Hapları, yaprakları ve diğer şeyleri inceleme ve ileri işlemler için ince tozlar halinde öğütün. Hijyen ve kolay temizlik için hazne ve bıçağın her ikisi de çıkarılabilir. 7000 d/d yüksek hızlı öğütücü, sıradan kesici / parçalayıcılarda elde edilemeyecek olağanüstü sonuçlar sunar.


KITPRO, 40 yılı aşkın tecrübesiyle yüksek hızlı öğütme makinelerinin teknolojik lideridir. Elektronik olarak kontrol edilen yüksek frekanslı AC motor, 7000 rpm'ye kadar hız sağlar. - gürültüsüzdür ve bakım gerektirmez. G serisi öğütme makinelerinde kullanılan modern teknikler sayesinde geleneksel kömürlü motorlar veya kayışlı tahrik sistemleri ortadan kaldırılmıştır.


Sadece ultra yüksek hızlarda; fındık yağlarını içeride tutabilir, normal şekerden toz şekeri üretebilir, otları ve baharatları karıştırabilir ve öğütebilirsiniz. Hepsi birkaç saniye içinde. Geleneksel kesiciler sadece 3000 rpm. bıçak devir hızına ulaşabilir. Bu yeterli değildir! 3000 devir/dakika ile toz şeker yapamaz veya kuruyemişleri kalitelerini bozmadan işleyemezsiniz.


Operatörün güvenliğini sağlamak için birden fazla sistem mevcuttur. Buna ek olarak, makinenin aşırı yüklenmesini önlemek için birden fazla sistem vardır. Tüm bu sistemler kötü kullanıma ve aşırı yüklenmeye karşı koruma sağlayarak yatırımınızı yıllarca korur. Bıçak ve haznenin her ikisi de zorlu uygulamalarda maksimum hijyen için otoklava uygundur.


Özellikler ve Seçenekler

Profesyoneller için ayrıntılar

IP65 Kontroller


2 hız


Termik koruma


Bakım gerektirmez


Asenkron Motor


Öğütme


Çıkarılabilir bıçaklar


Çıkarılabilir hazne


Pulverize etme


Mikronize etme



Karşılaştırma Tablosu

G6 G20 G45
Kapasite 6 Litre 20 Litre 45 Litre
Güç 1,5kW 5,5kW 7,5kW
Hız 7000rpm 3000-7000rpm 3000-7000rpm
Şebeke 220V 1ph 380V 3ph 380V 3ph
Yüksek hızlı öğütme
IP65 Butonlar
Asenkron motor
Çıkabilir hazne
Termik koruma
TEKNİK BİLGİ TEKNİK BİLGİ TEKNİK BİLGİ

"Kadife gibi pürüzsüz humus için HummusMaster'ı seçin!"

HummusMaster logosu, bıçakların çok yüksek hızda dönmesi, bıçak ve çift etkili sıyırıcının mükemmel çalışması anlamına gelir.