Öğütücüler | KITPRO

Öğütücüler

"Öğütücü", genellikle kuru malzemeleri ince toz, toz, un veya mikronize parçacıklara dönüştürmek için tasarlanmış ve üretilmiş makineleri ifade eder.

KITPRO YAZICILAR 40 yılı aşkın süredir döner bıçaklı öğütücüler üretmektedir. O zamandan beri dünya çapında binlerce makine teslim edilmiştir.

Bir öğütücü kullanarak, her türlü kesici dahil olmak üzere başka hiçbir makineyle yapamayacağınız ürünler üretebilirsiniz.


Toz haline getirmek için Öğütme

Ultra Hızlı 7000 d/d Profesyonel Öğütücüler.


Her işletmeye yetecek kapasite

Ultra hızlı 7000 rpm. Öğütücüler

Ceviz, fındık, antep fıstığı, kuru yaprak, zencefil, karabiber ve daha fazlasını öğütmenin yanı sıra toz şeker, mısır unu yapın:

Pastaneler

En taze ürün için fındık tozlarını işletmenize hazırlayın ve tozun saflığını garanti altına alın. Yağ ve özsuyu ürünün içinde kalır - sadece ultra hızlı işleme sayesinde.

Baharat satıcıları ve üreticileri

Yüksek kaliteli baharat karışımları, baharat-yağ karışımları hazırlayın. Müşterilerinize en taze ürünü sunmak için baharatları taze çekin.

Fırın ve Pastaneler

Kuruyan ürünleri çekip, galeta unu imal edin. Kendi pudra şekerinizi üretin. Mısır unu ve pirinç unu dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, kendi tesislerinizde satış veya kullanım için ihtiyaçlarınıza yönelik özel unlar hazırlayın.

Laboratuvar İşlemleri

G1 Baharat Öğütücü, laboratuvarlarda, gıda kontrol laboratuvarlarında ve daha birçok yerde yaygın olarak kullanılmaktadır. Hapları, yaprakları ve diğer şeyleri incelemek ve daha ileri işlemler için ince bir toz haline getirin.

Direk-Tahrikli Tasarım

Kayış yok - bakım yok. Tezgahınızda az yer kaplar ve gürültü seviyesi düşüktür. Doğrudan tahrikli tasarım sayesinde kayıpsız güç ve hız aktarımı sağlanır.

Asenkron motor

Profesyonel kullanım için endüstriyel asenkron AC motor teknolojisi bakım gerektirmez. Yüksek güçlü motorlar ağır yükler altında bile en üst düzeyde performans sağlar.

CE ve UL*** uyumlu

TSerinin tamamı, Avrupa Pazarları için CE ve Kuzey Amerika pazarları için UL standartları dahil olmak üzere ürün güvenliği için uluslararası standartlara uygundur.

Çıkabilir hazne / bıçak

Eski model öğütücülerin aksine, günümüz hijyen ve alerjen hassasiyetlerine uygun standartlarda temizlik mümkündür.

Geniş kapasite seçeneği 6 - 45 Litre

6, 20 ve 45 Litre Öğütme Makinası kapasiteleri sunuyoruz

Ultra Yüksek Hız

Standart makinalarda bulunmayan direk tahrikli 7000 d/d‘ya varan hız ile gerçek öğütme.

Inverter inside

Seçili modellerde bulunan inverter inside ibaresi, üründe performans ve dayanıklılığın bir arada olması anlamına gelir. Yüksek teknolojili inverter üniteleri sayesinde makinanız aşırı yükleme ve yanlış kullanıma karşı koruma altındadır.

Değişken hız

3500 - 7000 devirde çalışma seçeneği.


Otoklav Uyumlu

Tam metal bıçak konstrüksiyonu sayesinde bıçak ünitesi bir otoklavda veya fırında sterilize edilebilir.


Serinizi Seçin

G6

  • Direk tahrik
  • Değişken hız
  • İndüksiyon motor
  • 6 Litre

G20

  • Direk tahrik
  • Değişken hız
  • İndüksiyon motor
  • 20 Litre

G45

  • Direk tahrik
  • Değişken hız
  • İndüksiyon motor
  • 45 Litre

"Kadife gibi pürüzsüz humus için HummusMaster'ı seçin!"

HummusMaster logosu, bıçakların çok yüksek hızda dönmesi, bıçak ve çift etkili sıyırıcının mükemmel çalışması anlamına gelir.