Laboratuvar ve Analiz | KITPRO

Laboratuvar ve Analiz


Gıda güvenliği dünya çapında her zamankinden daha büyük önem taşımaktadır. Gıda kontrol ve kimyasal denetim laboratuvarları, KITPRO / YAZICILAR profesyonel parçalama ve homojenizasyon makinalarını 20 seneyi aşkın süredir yoğun olarak kullanmaktadır. Milli ve özel denetim kurumları Türkiye ve Avrupa’da ürünlerimizi çok çeşitli uygulamalar için tercih etmektedir.

Makinalarımızın önde gelen kullanım alanı; kontaminasyona karşı laboratuvar denetimlerini yapmak için (örn. aflatoksin denetimleri) çiğ veya kurutulmuş meyve / sebzeleri ileri tetkiklere hazırlamak için püre / preparat haline getirmektir. Buna ek olarak, ekipman serimiz çikolata gibi paketlenmiş tüketici ürünlerini veya diğer paketlenmiş gıdaları daha ileri inceleme için homojenize etmek için kullanılır. (örneğin çikolatalar, hazır yemekler, dondurulmuş pizzalar vb.)

Ayrıca, kimya laboratuvarları belirli kimyasal ve minerallerin parçacık boyutlarını ve nem içeriklerini ayarlama proseslerinde ekipmanımızı kullanır.

Tüm bu tür işlemler, farklı kapasitelerde sunduğumuz Parçalayıcı veya Öğütücü modellerinden biri kullanılarak yapılabilir. Ulusal ve uluslararası analiz mevzuatları bir kerede analiz edecek malzemenin miktarını kesin olarak belirlemiştir, bu nedenle geniş kapasite seçeneklerimiz dünya çapında gıda denetim ve diğer kimyasal denetim laboratuvarlarına hizmet vermemizi sağlar.

Uygulama için Mevcut Ürün Grupları:

Set Üstü Parçalayıcılar
2 - 12 litre arasında değişken hıza sahip modeller
Keşfet
Ayaklı Parçalama Makinaları
20 - 65 Litre arasında değişken hıza sahip modeller
Keşfet

Uygulama Örnekleri:

Kurutulmuş Meyve Testleri

Kuru meyveleri susuz olarak homojenize edin.

Hazır gıda testleri

Laboratuvar kontrol prosedürleri için tam öğünleri ince bir püreye dönüştürün

Çikolata ve protein bar testleri

Tatlı ve şekerleme testleri

Baklava, kek veya diğer ürünleri daha ileri laboratuvar prosedürlerine hazır ince bir püre haline getirin.

Gelişmiş Özellikler

Deneyim ile gelen başarı

Değişken hız
KITPRO, 20 yılı aşkın süredir bıçağın değişken hızda dönmesi için çok güvenilir inverter ile hız kontrol teknolojisinin kullanımında sektördeki öncüdür.

Motorun hızını kontrol ederek partikül boyutunu, pürüzsüzlüğü, kıvamı ve diğer ayrıntıları kontrol edebilirsiniz. Birden fazla ürün ve sayısız reçete oluşturmak için tek bir makina yeter.
Ters yönde dönüş
Bıçağın tek tuşla ters yönde dönüş yapması (ekstra bir seçenek olarak seçili modellerde sunulur), normalde birden fazla doldurma ve boşaltma gerektiren birçok farklı ürünün tek partide üretilmesini sağlar.
Aynı hazne içinde önceden işlenmiş karışımlara fındık, meyve, sebze ekleyin ve makinayı yavaş hızda ve ters yönde çalıştırarak salsa, püre, yoğurt karışımlarını dişe gelen iri parçalara sahip olacak şekilde kolayca üretin!
Çok fonksiyonlu sıyırıcı
Kanıtlanmış sıyırıcı tasarımı sayesinde, işlediğiniz ürünün hiç bir kısmını kapak veya hazne duvarlarında kaybetmeden parçalama yaparsınız. Yüksek kalite için gereken homojen ürün elde eder ve israfı ortadan kaldırırsınız.
Sıyırıcı aynı zamanda ürünü bıçaklara yönlendirmek için bir kol işlevi görerek karıştırılması zor malzemelerin hızlı bir şekilde karıştırılmasını sağlar ve işlem sürelerini %50'ye kadar kısaltır!

"Kadife gibi pürüzsüz humus için HummusMaster'ı seçin!"

HummusMaster logosu, bıçakların çok yüksek hızda dönmesi, bıçak ve çift etkili sıyırıcının mükemmel çalışması anlamına gelir.