Tüketici Gıda Ürünleri | KITPRO

Tüketici Gıda Ürünleri


Süpermarketler ve tüketime hazır gıda ürünleri hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline geleli uzun zaman oldu. Ancak yakın zaman içinde tüm dünya genelindeki tüketicilerin süpermarket raflarında buldukları ürünlerden olan beklentilerinin çok daha fazla arttığını gözlemlemekteyiz.

Kimyasal katkı maddelerinin ortadan kaldırılması müşteriler tarafından talep edilmekte, ancak bu durum gıda ürünlerinin depolanması ve dağıtımında yeni zorlukları beraberinde getirmektedir.

Bu zorlukların üstesinden gelmek için daha fazla yerel üretim, daha hijyenik uygulamalar ve daha az karbon ayak izi gerekmektedir. Bu durum, yüksek standartlarda yerel olarak üretilmiş daha fazla gıdaya ve mega fabrikalarda üretilip tüm dünyaya dağıtılan daha az gıda maddesine doğru bir dönüşümü ortaya çıkaracaktır.

Gıda maddelerinin karıştırılması, parçalanması ve homojenizasyonuna yönelik geniş ürün yelpazemiz sayesinde süpermarket raflarındaki mayonez, humus veya pesto hem sağlıklı hem de düşük maliyetli olabilir. Ekipmanlarımız, üreticilere yarının zorluklarının üstesinden gelmeleri için yüksek standartlar ve verimlilik sunmaktadır!

Uygulama için Mevcut Ürün Grupları:

Set Üstü Parçalayıcılar
2 - 12 litre arasında değişken hıza sahip modeller
Keşfet
Ayaklı Parçalama Makinaları
20 - 65 Litre arasında değişken hıza sahip modeller
Keşfet
Endüstriyel Parçalama Makinaları
120 Litre ve üzerinde değişken hızlı modeller
Keşfet

Uygulama Örnekleri:

Paketlenmiş dip-soslar, salata sosları

Protein ve benzeri besleyici barlar

Tahin dahil tohum ezmeleri

Malzemenizi homojenize edin

Boyut ve yoğunluktan bağımsız olarak organik ürünlerin homojenize karışımlarını oluşturun. Kuruyemişleri yağlarla veya etleri baharatlarla karıştırarak istenen partikül boyutunda homojen bir karışım elde edin.

Kuruyemiş ezmeleri hazırlayın

En yüksek standartlarda tahin, fıstık ezmesi, fındık veya antep fıstığı ezmesi yapın. Kolloid değirmen makinelerine kıyasla, pütürlü ezmeler oluşturabilir ve işlem sırasında eklediğiniz ürünlerin ufalmadan sadece karışmasını sağlayabilirsiniz. Örneğin çikolata parçaları, kuru üzüm veya bütün fındık parçalarını ileri safhalarda ekleyerek özel ürünler elde edebilirsiniz.

Meyve ve sebze konsantreleri üretin

Yüksek viskoziteye sahip kaliteli konsantreler üretebilirsiniz.

Bebek maması ve yaşlılar için gıda

Pişmiş ve çiğ gıdaları; bebekleri veya çiğneme ve sindirim bozukluğu olan kişileri beslemek için mükemmel pürelere dönüştürün. Bakım evleri, hastaneler ve gündüz bakım merkezleri için idealdir.

Emülsifiye Soslar Üretin

Mayonez, hollandez sos, salata sosları ve çok daha fazlasını hazır almak yerine kendiniz üretebilirsiniz.

HummusMaster ile humus yapın

Humus teknik olarak bir emülsiyondur. Bu reaksiyon, mükemmel ve pürüzsüz bir sonuç oluşturmak için güçlü bir motor ve bıçaklar gerektirir. Patentli HummusMaster ürün serisini kullanarak en iyi humusu üretin. Daha fazla ayrıntı için özel HummusMaster sayfamıza göz attığınızdan emin olun.

Gelişmiş Özellikler

Deneyim ile gelen başarı

Değişken hız
KITPRO, 20 yılı aşkın süredir bıçağın değişken hızda dönmesi için çok güvenilir inverter ile hız kontrol teknolojisinin kullanımında sektördeki öncüdür.

Motorun hızını kontrol ederek partikül boyutunu, pürüzsüzlüğü, kıvamı ve diğer ayrıntıları kontrol edebilirsiniz. Birden fazla ürün ve sayısız reçete oluşturmak için tek bir makina yeter.
Ters yönde dönüş
Bıçağın tek tuşla ters yönde dönüş yapması (ekstra bir seçenek olarak seçili modellerde sunulur), normalde birden fazla doldurma ve boşaltma gerektiren birçok farklı ürünün tek partide üretilmesini sağlar.
Aynı hazne içinde önceden işlenmiş karışımlara fındık, meyve, sebze ekleyin ve makinayı yavaş hızda ve ters yönde çalıştırarak salsa, püre, yoğurt karışımlarını dişe gelen iri parçalara sahip olacak şekilde kolayca üretin!
Çok fonksiyonlu sıyırıcı
Kanıtlanmış sıyırıcı tasarımı sayesinde, işlediğiniz ürünün hiç bir kısmını kapak veya hazne duvarlarında kaybetmeden parçalama yaparsınız. Yüksek kalite için gereken homojen ürün elde eder ve israfı ortadan kaldırırsınız.
Sıyırıcı aynı zamanda ürünü bıçaklara yönlendirmek için bir kol işlevi görerek karıştırılması zor malzemelerin hızlı bir şekilde karıştırılmasını sağlar ve işlem sürelerini %50'ye kadar kısaltır!

"Kadife gibi pürüzsüz humus için HummusMaster'ı seçin!"

HummusMaster logosu, bıçakların çok yüksek hızda dönmesi, bıçak ve çift etkili sıyırıcının mükemmel çalışması anlamına gelir.