HummusMaster | KITPRO

HummusMaster




Humus nohut, tahin, limon suyu, sarımsak ve baharatlardan yapılan lezzetli ve besleyici bir sos. Ancak humusun aynı zamanda doğru ekipman ve teknik beceri gerektiren karmaşık bir emülsiyon olduğunu biliyor muydunuz? KITPRO YAZICILAR olarak, ipeksi pürüzsüzlükte humus ve diğer emülsiyonları yapmak için en iyi makineler olan HummusMaster™ gıda parçalayıcı model serimizi tanıtmaktan gurur duyuyoruz. HummusMaster™ profesyonel mutfak robotları, her türlü malzemeyi kolaylıkla karıştırabilen, doğrayabilen ve çırpabilen güçlü motorlara ve özel olarak tasarlanmış bıçaklara sahiptir. Humus, mayonez, pesto veya aioli yapmak istediğinizde HummusMaster™ mutfak robotları hepsinin üstesinden gelebilir.


Uygulama için Mevcut Ürün Grupları:

Set Üstü Parçalayıcılar
2 - 12 litre arasında değişken hıza sahip modeller
Keşfet
Ayaklı Parçalama Makinaları
20 - 65 Litre arasında değişken hıza sahip modeller
Keşfet
Endüstriyel Parçalama Makinaları
120 Litre ve üzerinde değişken hızlı modeller
Keşfet

Humus; lavaş, ekmek veya sandviçlerin üzerine sürülerek tüketilebilen popüler ve çok yönlü bir sos çeşididir. Humusun kalitesi, malzemelerin kalitesi ve işleme detayları dahil olmak üzere çeşitli faktörlere bağlıdır. Humus kalitesini etkileyen bazı önemli noktalar:

Malzeme kalitesi: Humusta kullanılan nohut, tahin, zeytinyağı, limon suyu, sarımsak ve baharatların kalitesi humusun lezzetini ve dokusunu önemli ölçüde etkileyebilir. Lezzetli humus yapmak için taze ve yüksek kaliteli malzemeler şarttır.

İşleme detayları: Bıçak tasarımı, motor gücü, devir hızı, temizlenebilirlik ve motor tipi gibi işleme detayları humusun dokusunu ve kıvamını etkileyebilir. Örneğin, bıçak tasarımı humusun mükemmel dokusunu elde etmede çok önemli bir rol oynar. Yüksek motor gücü ve yüksek bıçak dönüş hızı, ipeksi pürüzsüzlükte humus yapmak için önemli bir ayrıntıdır.

Temizlenebilirlik de mutfak robotunun bir sonraki seferde çektiği ürünün lezzetini etkileyebilir. Makina önceki seferden kalan üründen tamamen arınmadıysa, bu durum gelecekte üretilecek ürünlerin kalite ve lezzetine direk olarak etki edecektir.

Yüksek kaliteli asenkron motorlar, diğer motor türlerine göre daha dayanıklı ve verimli olduklarından uzun çalışma süreleri için idealdir. Humus zorlu ve yoğun bir malzeme olduğundan, kaliteli bir motor profesyonel mutfak ortamı için çok önemlidir.

Yazıcılar'da, yüksek kaliteli humus yapımında malzeme kalitesinin ve proses ayrıntılarının önemini biliyoruz. HummusMaster™ gıda parçalama makinalarımız; güçlü motorları, özel tasarlanmış bıçakları ve kolay temizlenebilir parçalarıyla humus yapımındaki tüm ihtiyaçlarınızı karşılamak üzere tasarlanmıştır.

Hummusmaster için Seçilmiş Uygulamalar:

A-la-carte Servis

Açık Büfe Servisi

Toptan satış

Paketlenmiş humus / meze satışı

"Kadife gibi pürüzsüz humus için HummusMaster'ı seçin!"

HummusMaster logosu, bıçakların çok yüksek hızda dönmesi, bıçak ve çift etkili sıyırıcının mükemmel çalışması anlamına gelir.